Atas permintaan ramai..

Saya ‘LONDEH’ HABIS, TUNJUK SEGALANYA Teknik & Strategi Yang Saya Guna..

Bagaimana Newbie Macam Saya Berjaya Hasilkan Income Konsisten RM4-Angka Setiap Bulan Dari Bisnes Affiliate!

affiq-strategi-email-60-70

Assalamualaikum, hai..saya Affiq Fadzil. Seorang Usahawan Internet dan Konsultan Media Sosial.

Al kisahnya dulu saya bukan siapa-siapa dalam bidang ni. Dari 2012 saya buat affiliate tak pernah betul-betul jadi. Paling tinggi pun sangkut 2-3 sales je. Itu pun dah penat promosi sana sini. Mata penat mengadap laptop, tangan lenguh copy paste ayat promosi merata rata.

Tapi..ianya berubah sejak bulan May 2016 yang lepas. Jeng..jeng..jeng.

Opss, sebelum tu, mungkin anda yang membaca kali ni, ada yang pertama kali dengar perkataan affiliate. So, lagi baik saya terangkan dulu apa itu affiliate.

Affiliate ialah satu model bisnes yang mana anda perlu mendaftar sebagai agen, dan kemudiannya mempromosikan produk tersebut. Pendaftaran agen affiliate percuma jer. Selepas mendaftar anda akan dapat 1 link unik (link affiliate anda) untuk tujuan promosi.

Di Malaysia kebanyakan program affiliate adalah fokus kepada penjualan produk digital seperti ebook dan video panduan.

So, kita sebagai agen affiliate perlu promosikan produk-produk ini menggunakan link affiliate kita. Dan apabila ada pembeli yang membeli melalui link affiliate kita, kita akan dibayar komisyen oleh penganjur program affiliate tersebut. Best kan..

Ok, cukup..sambung balik kisah tadi. Income dari bisnes affiliate saya meningkat naik mendadak! Start dari saat itu saya rasa ‘senangnye lah hai’ nak buat income dengan affiliate! Serius..

Ini bukti kejayaan kecil bulan May 2016 yang lepas. Saya berjaya memenangi 2 cabaran affiliate anjuran Otai Internet Marketer iaitu Cikgu Hafis. Saya berada di tempat kedua dan pertama dalam bulan yang sama untuk kedua dua cabaran affiliate tersebut. Yang pertama saya berjaya kaut komisyen RM940 dalam masa 4 hari promosi, dan yang kedua RM990 dalam bulan yang sama. :)
result01
result02
Seterusnya pada bulan Jun saya terus mengganas lagi, kali ni Alhamdulillah sekali lagi saya menjuarai cabaran affiliate yang dianjurkan Tuan Yusof Kushairi. Dan komisyen yang dibank in ke akaun saya ialah RM1217.
result03
Dan lagi sekali dalam bulan yang sama (Jun), saya berjaya jadi Top 10 dalam cabaran affiliate anjuran Tuan Amir Faisal. Saya join betul-betul last minit, 2 hari promosi je berjaya dapat komisyen RM865.
result04
Alhamdulillah seterusnya pada bulan Julai saya berjaya memenangi tempat kedua dalam cabaran affiliate anjuran Tuan Dinor Sabudin dan dibayar RM1095 jumpah komisyen dalam masa tak sampai 15 hari promosi.
result05

Manakala ini pula yang latest, result bulan Ogos 2016 baru-baru ini saya berjaya memenangi cabaran affiliate anjuran Otai Internet Marketer Tuan Ammar Zahar, yang mana meletakkan target sales untuk memangi hadiah.

Saya berjaya hit target tersebut, iaitu 20 sales dalam masa seminggu, lalu memenangi hadiah Honor Band Z1 Smartwatch. :) Dan komisyen ketika itu ialah RM2714. (Dan semakin meningkat). Kalau anda perasan kat gambar tu, saya terpaksa bersaing dengan nama Otai-Otai IM Legend. Memang sengit!

result06
Screenshot_2016-08-25-11-41-22
Tadi antara pencapaian saya dalam bisnes affiliate ni. Kalau nak lagi bukti, ada lagi beberapa yang saya boleh tunjukkan. ;)
result08
result09
result07
result10
result12
result13
result14
result15
Baru-baru ini saya juga ada buat webinar terangkan Teknik Jana RM3-4 Angka Komisyen berkenaan asas affiliate.

Dan di dalam webinar tu saya tanya ramai tak nak tahu dengan lebih detail STEP BY STEP segala teknik dan strategi yang saya buat ketika promosikan produk affiliate.

Terkejut saya, memang ramai NAK TAHU!!

So, Tanpa Selindung Lagi Saya Akan Curahkan SEGALA TEKNIK & STRATEGI BASIC & ADVANCE AFFILIATE Yang Saya Guna Untuk Anda Hadam & Apply!

Saya explain segalanya IN DETAIL, STEP BY STEP di dalam..

HERO AFFILIATE

Hero Affiliate berbentuk VIDEO PANDUAN STEP BY STEP yang mempunyai 7 MODUL UTAMA dan 3 BONUS TAMBAHAN, ianya terdiri daripada:

HERO1

MODUL 1: Asas Affiliate Pro

Di dalam modul ini saya akan terangkan kepada anda tentang konsep affiliate, jenis-jenis affiliate yang ada di dalam pasaran Malaysia.

Saya juga akan explain tentang teknik terbaik untuk pilih produk affiliate untuk anda promosikan, salah pilih ni susah nak hasilkan sales.

Selain itu, cara untuk selamatkan komisyen anda saya tunjukkan melalui link cloacking, termasuk juga tips untuk cari lubuk-lubuk affiliate yang anda boleh sertai dan hasilkan komisyen.

HERO2

MODUL 2: Teknik Promosi Pantas

Di dalam modul teknik promosi pantas saya akan cover cara paling cepat dan  mudah untuk anda terus promosi tanpa pening-pening nak setup banyak perkara.

Selain itu saya dedahkan juga struktur promosi yang saya selalu guna supaya promosi anda viral dan mudahkan prospek untuk beli dari link affiliate anda. Follow je formula mudah ini, sure lepas ni anda laju je dapat hasilkan ayat promosi, dan cepat dapat prospek yang nak membeli dari link affiliate anda.

HERO3

MODUL 3: Mesin Duit Super Affiliate

Ini ialah modul yang paling panjang dan sangat penting untuk anda khatam kalau anda betul-betul nak buat komisyen 4 angka setiap bulan.

Pertama sekali saya akan explain konsep mesin duit affiliate ni supaya anda faham betul-betul dan nampak kePOWERan mesin duit ini.

Saya terangkan segala tools dan software IN DETAIL yang terlibat untuk anda mula setup mesin duit affiliate anda ini.

Saya juga tunjuk kat anda STEP BY STEP A to Z apa yang perlu anda tekan, apa yang kena taip, kat mana kena copy paste dan sebagainya sambil membebel tips-tips power dan berguna supaya anda dapat follow exactly apa yang saya buat dan dapat hasilkan mesin duit affiliate anda.

Dan paling best saya BONGKAR 2 jenis strategi yang saya selalu guna iaitu INSTANT dan LONG TERM tiap kali join cabaran affiliate, saya explain perbezaan dan cara nak guna kedua dua strategi power ini dalam mesin duit affiliate anda.

 

HERO4

MODUL 4: Teknik Sedut Prospek Targeted

Ok, teknik ini sangat berkait rapat dengan Mesin Duit Affiliate yang saya explain dalam modul sebelum ini.

Dalam modul ini saya terangkan beberapa teknik yang anda boleh buat untuk sedut kaw kaw prospek targeted anda supaya mudah untuk promosi dan terus lock komisyen.

Ada teknik percuma dan ada strategi berbayar yang anda boleh buat. Saya tunjukkan DEMO kesemua teknik ini, kat mana nak click copy dan sebagianya.

Saya TUNJUK SATU SATU lagi-lagi teknik yang PALING BANYAK MENYEDUT PROSPEK! Ini teknik TER’BARU’ sekarang! Latest technology! Teknik ini Feveret saya, dan saya rasa anda pun akan ketagih dengan teknik ni nanti. Lagi banyak sedut targeted prospek lagi besar komisyen anda boleh buat!

Juga saya akan kenalkan dan AJAR anda guna satu software special yang powerful yang akan mudahkan kerja anda mengumpul prospek direct masuk ke dalam system mesin duit anda nanti. Software ni boleh trigger dan action serta automate lebih dari 500 apps termasuklah tools dan software yang anda akan guna dalam proses menyedut prospek targeted anda nanti.

 

HERO5

MODUL 5: Teknik Email Promosi ‘Menyengat’

Di dalam modul ini saya explain IN DETAIL kepada anda tentang jenis-jenis email ‘menyengat’ yang saya selalu guna setiap kali join peperangan affiliate.

Saya tunjuk terus apa tajuk email yang BEST yang buatkan prospek nak buka dan terus membaca. Selain itu saya juga cover tentang struktur email POWER dan buatkan prospek suka.

Dan semestinya contoh-contoh email yang saya tulis sendiri turut disertakan supaya anda nampak betul-betul apa yang saya selalu tulis yang buatkan prospek nak bertindak beli dari link affiliate saya.

 

HERO6

MODUL 6: Teknik Double Komisyen

Dalam modul ini saya explain kat anda apa itu teknik double komisyen dan dalam keadaan macam mana anda boleh apply teknik ini.

Saya juga tunjukkan cara detail untuk buat teknik masyuukk ni. MEMANG BEST! Selain itu saya juga berikan contoh yang saya pernah buat so anda dapat follow dengan mudah

HERO7

MODUL 7: Teknik Bonus Gempak

Dalam  modul ini saya terangkan kepada anda apakah jenis-jenis bonus yang buatkan prospek tertarik untuk beli dari link anda

Selain itu saya juga tunjukkan satu persatu apa anda perlu buat untuk set up bonus gempak anda dan cara promosikan bonus gempak ini supaya ramai prospek meleleh air liur baca offer bonus anda berbanding bonus-bonus agen affiliate yang lain.

Dan semestinya saya juga berikan contoh bonus gempak yang saya pernah hasilkan dan bagaimana struktur saya promosikannya.

Saya Juga Berikan 3 Bonus Kepada Anda, Supaya Memudahkan Pembelajaran Anda & Cepat Anda Dapat Hasilkan Income Melalui Affiliate.

HERO bonus 1

Bonus 1: Jana Komisyen Instant

Melalui bonus ini anda akan tahu exactly straight forward action plan apa anda kena buat untuk mula jana komisyen pertama anda.

Saya tunjukkan direct kat mana nak daftar affiliate, kat mana nak dapatkan link dan..

Yang PALING BEST ialah, saya berikan sekali template ayat-ayat promosi yang anda boleh terus copy paste dan buat promosi secepat mungkin untuk jana komisyen affiliate pertama anda.

HERO bonus 2

Bonus 2: Slide Hero Affiliate + Rujukan Tambahan

Di dalam bonus ini saya berikan kepada anda slide presentation Hero Affiliate ini yang saya gunakan untuk rakam video dan mengajar anda supaya mudah untuk anda buat rujukan selain dari tonton video.

Formatnya dalm pdf. So anda boleh print, binding, baca, catat point penting dan yang paling penting anda dapat feel macam baca 1 kitab lengkap affiliate Malaysia. :)

Rujukan tambahan pula saya berikan beberapa file penting yang dapat bantu anda sepanjang proses anda follow step step yang saya terangkan di dalam video Hero Affiliate nanti.

HERO bonus 3

Bonus 3: Cara Setup Laman Web Wordpress

Dalam bonus ini, saya sertakan video panduan step by step bagaimana untuk anda setup 1 laman web wordpress lengkap bermula dari cara langgan hosting, domain dan install wordpress.

Relevannya kenapa saya berikan bonus ini ialah anda memang perlukannya..

jika anda follow betul-betul segala strategi yang saya tunjukkan di dalam Hero Affiliate. Asas laman web wordpress antara asas terpenting sebagai agen affiliate berjaya @ super affiliate supaya memudahkan lagi proses anda hasilkan page yang berkaitan ketika kempen promosi affiliate anda nanti.

Kesimpulannya, Ini KELEBIHAN Yang Anda Akan Dapat Melalui Hero Affiliate:

  • Strategi PROVEN Komisyen  RM4Angka Setiap Bulan. 

    Saya tunjukkan STEP BY STEP apa yang anda kena buat sebijik ikut strategi yang saya gunakan sewaktu promosi produk affiliate.

    Once anda mahir strategi ni, senang-senang je anda hasilkan sales banyak melalui affiliate.
  • Ayat Promosi 'Menyengat' Prospek. 

    Saya ajar anda cara SIMPLE nak tulis ayat promosi power dengan beberapa struktur yang terbukti berkesan.

    Anda hanya perlu tiru cara saya buat dan BOOM. Prospek akan suka baca dan cepat-cepat nak beli dari link anda.
  • Setup 'Mesin Duit' Affiliate 

    Anda diajar dari ZERO macam mana nak setup mesin duit affiliate ni.

    Bila anda dah ada mesin duit affiliate sendiri, lepas ni mudah2 je buat duit dengan affiliate, siap boleh SET & FORGET, autopilot komisyen affiliate masuk!
  • Sedut Berduyun Prospek Berduit

    Saya terangkan dan ajar anda langkah demi langkah cara untuk sedut prospek berduit gunakan pelbagai teknik dan salah satunya yang 'LATEST' feveret saya.

    Memang senang2 sedut prospek berduit dan kemudian boleh terus promosikan kepada mereka. 
     
    Lagi ramai prospek berduit yang anda sedut, lagi tinggi peluang untuk mereka beli produk affiliate yang anda promote.
  • Teknik Secret - Double Komisyen & Bonus Gempak

    Saya tunjukkan anda bagaimana cara yang betul nak lakukan kedua dua teknik ni exactly macam yang saya selalu buat.

    Bila anda dah mahir teknik ni..Lagi mudah anda nak buat sales yang banyak dari affiliate. Ber'double' double lah komisyen anda dapat!

Apa Kata Mereka Yang Dah Dapatkan Hero Affiliate?

01
02
01
09 jpg

Apa Pula Kata Internet Marketer Malaysia
Tentang Hero Affiliate?

11
03
04 jpg
05 jpg
01
07
08 jpg

Saya Betul-betul Nak Bantu Anda Supaya Anda Faham & Dapat Apply Semua Strategi Affiliate 4-angka Saya Melalui Hero Affiliate Ini.

Apa yang saya kongsi, ajar, terangkan dan tunjukkan kepada anda di dalam Hero Affiliate adalah berdasarkan pengalaman sebenar saya dapat bidang affiliate dan terbukti menghasilkan income konsisten 4-angka setiap bulan kepada saya. (Anda pun nampak sendiri kesemua bukti yang saya tunjukkan di atas bukan)

Kalau nak ikutkan harga keseluruhan yang saya boleh letak untuk modul complete ini sebenarnya mencecah RM457.

Tapi saya tak nak disebabkan faktor harga buatkan anda tak dapat miliki Hero Affiliate ini. 

So, Untuk Masa Yang Sangat TERHAD, Saya Berikan OFFER EKSKLUSIF Kesemua 7 MODUL HERO AFFILIATE + 3 BONUS Hanya Pada..

HERO full pack

RM457

RM257

RM150 SAHAJA

WARNING! HARGA INI TAK AKAN KEKAL LAMA!!
BILA-BILA MASA SAHAJA AKAN DINAIKKAN!

DAPATKAN SEKARANG!

money-back-guarantee-2015-10-14

Anda tak perlu risau, sebaik sahaja anda dapatkan Hero Affiliate, anda dilindungi JAMINAN PULANGAN WANG 100% selama 30 HARI.

Dengan syarat anda buktikan yang anda sememangnya telah lakukan kesemua teknik dan strategi yang saya tunjukkan di dalam Hero Affiliate dan sebaliknya anda tidak mendapat apa-apa hasil.

Risiko anda dibahu saya. Saya bertanggungjawab ke atas segala teknik dan strategi yang saya terangkan dan ajarkan anda di dalam modul-modul ini.

RM150 SAHAJA

WARNING! HARGA INI TAK AKAN KEKAL LAMA!!
BILA-BILA MASA SAHAJA AKAN DINAIKKAN!

DAPATKAN SEKARANG!